Üye olun veya Giriş yapın
Beni hatırla
 Şifrenizi mi unuttunuz?
Şifremi unuttum

Kayıt olurken kullandığınız E-posta adresinizi giriniz.

Ücretsiz Üye Olun

Erkek Bayan
kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorum.
Yanıtla

1. 24.07.2011 | 04:13 #1
    tvreklam tvreklam.org Yöneticisi
    Katılım Tarihi:
    06/2009
    Televizyon Reklamları sitesi tvreklam.org, sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek için yenilendi.

tvreklam.org yeni arayüzü, zengin içeriği ve kullanım kolaylığı sağlayan altyapısıyla sizlere daha keyifli bir seyir imkanı sağlıyor.

Şimdi tvreklam.org'a reklam videolarınızı hızlıca yükleyebilir, reklamlar hakkında kritikler yazabilir, oyuncular ekleyebilir ve tüm içeriklerle ilgili görüş, düşünce ve fikirlerinizi milyonlarla paylaşabilirsiniz.

Yeni açılan Reklam Ajansları bölümünde ajansınızın tanıtım ve reklamını yapabilir, yeni müşteriler kazanabilirsiniz.

Forumlar bölümünde bilgi, birikim, deneyim ve tecrübelerinizle ilgi alanı reklamlar olan herkesle reklam dünyasına ilişkin tüm konularda paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İyi seyirler.

2. 28.07.2011 | 17:57 #2
    elmira tvreklam.org Üyesi
    Katılım Tarihi:
    07/2011
    REKLAM yayınlamak için çok çeşitli sayıda ve farklı optimizasyonlara uygun ve yaratıcı reklam türlerine sahip olmak o kadar da zor değil artık.Yeter ki kaliteli yayımcılığa ulaşmayı sağlayabilen bu gibi (tv.reklam.org) kanallar var edildiği müddetçe istenilen bir çok şeye kolay ve hızlı ulaşılabilinir.Gayet açıklayıcı eksiksiz tebrik ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.

3. 28.07.2011 | 22:36 #3
    cematasoy tvreklam.org Üyesi
    Katılım Tarihi:
    06/2011
    Ben de tebrik ederim. Bu sitenin; reklamlar çıktığında kanal değiştirmeyen, aksine reklamların çıkmasını bekleyen, her reklamdaki detayları iyiden iyiye inceleyen, reklamlara gönül vermiş herkese faydalı olacağını umuyorum.
    "Reklamın iyisi, kötüsünü aratmayanıdır"

Yanıtla
Göster